Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye gidip görememek

Rüyada kabeye gidip görememek

Rüyada kabeye gidip görememek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye gidip görememek gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulur.

Rüyada kabeye gidip görememek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi görememek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzağı görememek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments