Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir işte çalışmak

Rüyada yeni bir işte çalışmak

Rüyada yeni bir işte çalışmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işte çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada yeni işte çalışmak sorunların teker teker aşılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada yeni bir işte çalışmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir işte çalışmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işte çalışmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ek işte çalışmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada işte çalışmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada iki işte çalışmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işte çalıştığını görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments