Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, haberler alacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan gelmek ismini herkese duyuracağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Rüyada kulağından kan gelmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından kan geldiğini görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek belalı insanlara denk geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments