Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstün gelmek

Rüyada üstün gelmek

Rüyada üstün gelmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işte de mutlu olunacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, durgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstün gelmek gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada üstün gelmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Rüyada askerden izine gelmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azraile galip gelmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiden gelmek çok büyük bir şok yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahatsızlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada saçı eline gelmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatından razı geleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kafa kafaya gelmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments