Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topan patlıcan görmek

Rüyada topan patlıcan görmek

Rüyada topan patlıcan görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işarettir.

Rüyada topan patlıcan gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada top patlıcan görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ailesinden hayır göreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada topan patlıcan görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, durumun değişmesine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine patlıcan vermek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada patlıcan ekmek görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, farklı kişilerle tanışacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada patlıcan bostanı görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, işlerinin kötüleşeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments