Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak sulamak

Rüyada kabak sulamak

Rüyada kabak sulamak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada kabak sulamak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada kabak sulamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kabak yemek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Rüyada kabak kesmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kabak çiçeği görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada kabak çalmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Rüyada dalında kabak görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret eder.

Rüyada kabak yediğini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak fidanı görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, rütbe alacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments