Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak kesmek

Rüyada kabak kesmek

Rüyada kabak kesmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak kesmek gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kabak kesmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada kabak yedirmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kabak aldığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kabak görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kabak toplamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kabak dolma görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Rüyada kabağı görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kabak tohumu ekmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments