Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak yediğini görmek

Rüyada kabak yediğini görmek

Rüyada kabak yediğini görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yeni iş kapılarının açılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, desteksiz kalacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işarettir.

Rüyada kabak yediğini gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kabak yediğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak yedirmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada dalında kabak görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak pişirdiğini görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak yemeği görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments