Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kabak görmek

Rüyada dalında kabak görmek

Rüyada dalında kabak görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, problemlere çözüm bulunacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ele güne muhtaç olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında kabak gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Rüyada dalından kabak koparmak yeni işler alacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında kabak görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bekârlığına da veda edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kabak satın almak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak reçeli yapmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayırlı ve güzel olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kabak görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak tatlısı pişirmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada taze kabak toplamak planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments