Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak çiçeği görmek

Rüyada kabak çiçeği görmek

Rüyada kabak çiçeği görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kabak çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada kabak çiçeği dolması görmek çok büyük hayır duası alınacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kabak çiçeği görmek kindar olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bütçesinin daralacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş kabak görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak yemeği pişirmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kabak görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kestane kabağı görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments