Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak yedirmek

Rüyada kabak yedirmek

Rüyada kabak yedirmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kabak yedirmek gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Rüyada kabak yedirmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada kabak yediğini görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş kabak yemek başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıyırma kabak görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından kabak koparmak büyük bir gelir toplayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments