Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak aldığını görmek

Rüyada kabak aldığını görmek

Rüyada kabak aldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak aldığını gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada kabak aldığını görmek hastalıkların uzak duracağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kabak yemeği yapmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada asma kabağı görmek dertlerin ortadan kalkacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kabak çekirdeği almak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kabaklı börek görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak lifi görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada tatli kabak görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ticaretin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kabak tatlısı görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments