Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak dolma görmek

Rüyada kabak dolma görmek

Rüyada kabak dolma görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, büyük işlere imza atacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabak dolma gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada kabak çiçeği dolması görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada dolmalık kabak görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada kabak dolması görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kabak dolma görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dolma kabağı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak soyduğunu görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak ve salatalık görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kestane kabağı görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments