Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak toplamak

Rüyada kabak toplamak

Rüyada kabak toplamak ayrılanların kavuşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dünyasının iyileşmesine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ünleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak toplamak gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Rüyada bahçeden kabak toplamak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze kabak toplamak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kabak toplamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede kabak toplamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada kabak toplamak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tatli kabak görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, daha sonra işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments