Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak fidesi dikmek

Rüyada kabak fidesi dikmek

Rüyada kabak fidesi dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, daha güzelleşeceğine, zor bir durumda kalacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kabak fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Rüyada kabak fidesi dikmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kabak fidesi görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada salatalık fidesi dikmek zamanla daha çok para elde edeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada fide dikmek sevdiği insana kavuşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fidesi dikmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments