Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jöleli pasta görmek

Rüyada jöleli pasta görmek

Rüyada jöleli pasta görmek geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada jöleli pasta gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada jöleli pasta görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, çok başarılı işlere adım atacağına tabir olunur.

Rüyada jöle yemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına jöle sürmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada saçlarına jöle görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarına jöle sürmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, elin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça jöle sürmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada jöle sürmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlara jöle sürmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kötü yollara gireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments