Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına jöle sürmek

Rüyada saçına jöle sürmek

Rüyada saçına jöle sürmek çözümlere kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, haksızlık edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına jöle sürmek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada saçlara jöle sürmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Rüyada saça jöle sürmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada saç jöle sürmek kötü halinden eser kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada saçına jöle sürmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunlarını bitireceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarına jöle sürmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada jöle sürmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada saça jöle görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada saçlarına jöle görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments