Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına jöle görmek

Rüyada saçlarına jöle görmek

Rüyada saçlarına jöle görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sevdiğine kavuşacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yağmur yağmamasına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarına jöle gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada saça jöle sürmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret eder.

Rüyada saç jölesi görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Rüyada saç jöle sürmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet eder.

Rüyada saçlara jöle sürmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına jöle sürmek zorlukların kolayca aşılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına jöle görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına jöle sürmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada saça jöle görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments