Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jöle sürmek

Rüyada jöle sürmek

Rüyada jöle sürmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada jöle sürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada saçlarına jöle sürmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yollarını ayıracağına, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada jöle sürmek mali olarak küçüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç jöle sürmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada saçlara jöle sürmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına jöle sürmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada saça jöle sürmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça jöle görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, huzur dolu günler geçireceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarına jöle görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments