Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi şeytan görmek

Rüyada iyi şeytan görmek

Rüyada iyi şeytan görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada iyi şeytan gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada iyi şeytan görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, güzel bir iş fırsatına delalettir.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir liseye gitmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek mutsuz olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada iyi konuşmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet eder.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, zor bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments