Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi iyi gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek büyük hatalar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olmak talihin yüzlerine güleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski en iyi arkadaşını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hapiste görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, arkasından gıybet edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, mevlit okutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments