Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek işlerinin günden güne bozulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi iyi görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yüzünün güleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski en iyi arkadaşını görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kolye almak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments