Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi birini hasta görmek

Rüyada iyi birini hasta görmek

Rüyada iyi birini hasta görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hataların telafi edileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulur.

Rüyada iyi birini hasta gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada hastayı iyileştirmek umutsuzluğa düşeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada bir hastayı iyi görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek büyük sorunların yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek planlı ve programlı davranacağına, kişinin şansının artacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments