Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hastayı iyi görmek

Rüyada bir hastayı iyi görmek

Rüyada bir hastayı iyi görmek ferahlığa çıkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iyilik bulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bir hastayı iyi gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta köpeği iyileştirmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek kötü halinden eser kalmayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada hasta iyileştirmek hedeflerin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments