Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde yatmak

Rüyada işyerinde yatmak

Rüyada işyerinde yatmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada işyerinde yatmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yatakta yatmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada yatak serip yatmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, herkesin desteğinin alınacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganla yatmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz bir yatakta yatmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşikte yatmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimenlerde yatmak mutlu ve sağlıklı olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, işin düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments