Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak serip yatmak

Rüyada yatak serip yatmak

Rüyada yatak serip yatmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak serip yatmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Rüyada yatak serip yatmak hayatının ve planlarının bozulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada yerde serili yatak görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada serili yataklar görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yere serili yatak görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada serili yatak görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ticarette şansının düşeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada serilmiş yatak görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı serili görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments