Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlerde yatmak

Rüyada çimenlerde yatmak

Rüyada çimenlerde yatmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, başarı için fırsatların artacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ekmeğinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimenlerde yatmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimende yatmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çimende yatmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada çimene yatmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimene yatmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimenlerde yatmak işinin ehli durumuna geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çimenlere yatmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet eder.

Rüyada çimenlikte yatmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, makamını garantileyeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments