Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde yatakta yatmak

Rüyada işyerinde yatakta yatmak

Rüyada işyerinde yatakta yatmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalettir.

Rüyada işyerinde yatakta yatmak gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada işyerinde yatakta yatmak kafasının sakinleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalettir.

Rüyada işyerinde yatmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada kirli yatakta yatmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Rüyada yatağa ters yatmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada temiz bir yatakta yatmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada yatakta hasta yatmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada dar yatakta yatmak önünü açacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments