Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri amirini görmek

Rüyada işyeri amirini görmek

Rüyada işyeri amirini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyeri amirini gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Rüyada iş amirini görmek kafasının karışacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, iş kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyeri amirini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada amir müdür görmek toplumda yükseleceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada amir konuşmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir amiri görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amir görmek yeni işlere gireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işarettir.

Rüyada kadın amir görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments