Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın amir görmek

Rüyada kadın amir görmek

Rüyada kadın amir görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bereketli işlere gireceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, rahatının kaçacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada kadın amir gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kadın amir görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Rüyada iş amirini görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada üst amirini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mülki amir görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski bir amiri görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalettir.

Rüyada amirle kavga etmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada işyerindeki amirini görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments