Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerindeki amirini görmek

Rüyada işyerindeki amirini görmek

Rüyada işyerindeki amirini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sabit geliri olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada işyeri amirini görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada iş amirini görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada amirle kavga etmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalettir.

Rüyada amir konuşmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Rüyada emniyet amiri olmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada üst amirini görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada amirle konuşmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, isteklerine kulak vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments