Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir amiri görmek

Rüyada eski bir amiri görmek

Rüyada eski bir amiri görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, aradığı çareleri bulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir amiri gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada eski amirini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski amiri görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, bekar ise evleneceğine işarettir.

Rüyada eski amir görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eski bir amiri görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yeniden bir araya geleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet eder.

Rüyada amir görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada mülki amir görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada emniyet amiri görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments