Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istavrit yemek

Rüyada istavrit yemek

Rüyada istavrit yemek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Rüyada istavrit yemek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada istavrit balığı yemek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada istavrit yemek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istavrit görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada istavrit tutmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada istavrit balığı tutmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada istavrit yakalamak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada istavrit balığı görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada salyangoz yemek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments