Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istavrit yakalamak

Rüyada istavrit yakalamak

Rüyada istavrit yakalamak yeni işlere girişileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, zorluklarını aşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada istavrit yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada istavrit yakalamak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada istavrit balığı yemek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada istavrit görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret eder.

Rüyada istavrit yemek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada istavrit balığı tutmak huzurlu, mutlu olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada istavrit tutmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istavrit balığı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığı elle yakalamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments