Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istavrit balığı görmek

Rüyada istavrit balığı görmek

Rüyada istavrit balığı görmek hayırlı bir terfi alınacağına, iş ve mekan değiştireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada istavrit balığı gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada istavrit balığı tutmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Rüyada istavrit balığı yemek sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada istavrit balığı görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada istavrit yemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istavrit yakalamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet eder.

Rüyada istavrit görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istavrit tutmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle balık yemek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments