Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı elle yakalamak

Rüyada balığı elle yakalamak

Rüyada balığı elle yakalamak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, eşlerinin kapanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığı elle yakalamak gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada balık elle yakalamak her geçen gün başarılarının artacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elle balık yakalamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde elle balık yakalamak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada balığı elle yakalamak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işarettir.

Rüyada elleriyle balık yakalamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına inanılır.

Rüyada beyaz balık yakalamak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede balık yakalamak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada uçan balık yakalamak onların önüne geçeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments