Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisini aldattığını görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla aldattığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin gelinlik aldığını görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına yorulur.

Rüyada sevgili tarafından aldatıldığını görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek meşakkate düşeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments