Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı ıslatmak

Rüyada toprağı ıslatmak

Rüyada toprağı ıslatmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı ıslatmak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada toprağı ıslatmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada insanları ıslatmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ıslanmış görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıstavroz görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi ıslatmak rüya sahibinin kazancının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet eder.

Rüyada ıslanmış kitap görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Rüyada pirinç ıslatmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments