Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut ıslatmak

Rüyada nohut ıslatmak

Rüyada nohut ıslatmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada nohut ıslatmak gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada ıslanmış nohut görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Rüyada nohut ıslatmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslanıp üşümek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasını ıslatmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada başkasının yatağı ıslattığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, hacetinizin giderilmesine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments