Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslanmış yatak görmek

Rüyada ıslanmış yatak görmek

Rüyada ıslanmış yatak görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hanenizde bolluk olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ıslanmış yatak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada yatağı ıslattığını görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağını ıslattığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yanlış işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa ıslatmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ıslanmış yatak görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yatak ıslatmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yatağı ıslattığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada ıslanmış köpek görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments