Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak bot görmek

Rüyada ıslak bot görmek

Rüyada ıslak bot görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak bot gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak bot görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Rüyada asker botu giymek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun bot görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kışlık bot görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeni bot giymek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizme bot giymek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada kirli bot görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments