Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kağıt para bulmak

Rüyada ıslak kağıt para bulmak

Rüyada ıslak kağıt para bulmak hedeflerini gerçekleştireceğine, kesesinin dolacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, neşesinin yerine geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada ıslak kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ıslak kağıt para bulmak büyük bir makama geleceğine, başarılı adımlar atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kağıt para görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada ıslak para bulmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada tomarla kağıt para bulmak ağız tadının kaçacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deste deste kağıt para bulmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada kağıt paralar bulmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet eder.

Rüyada yerden kağıt para bulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments