Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yaptığını görmek

Rüyada kek yaptığını görmek

Rüyada kek yaptığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek yaptığını gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kek pasta görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada havuçlu kek yapmak elinin bolluğa kavuşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada pişmemiş kek görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada börek kek görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada muzlu kek görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada vişneli kek görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kek yaptığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada börek kek yemek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments