Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırgan otu görmek

Rüyada ısırgan otu görmek

Rüyada ısırgan otu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Rüyada ısırgan otu gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada ısırgan otu koparmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada ısırgan otu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Rüyada ısırgan toplamak yeni maddi kapıların size açılacağın, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ısırgan köpek görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan tarlası görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan yemeği yapmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada eşek otlatmak prestij kazanacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments