Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırgan otu tohumu görmek

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, dualarının kabul olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu tohumu gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına inanılır.

Rüyada ısırgan otu görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu koparmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ısırgan tarlası görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada ısırgan yemeği yapmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan toplamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan köpek görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, başarısının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot tohumu görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments