Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırgan köpek görmek

Rüyada ısırgan köpek görmek

Rüyada ısırgan köpek görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çok dikkat çekeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan köpek gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Rüyada ısırgan köpek görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan otu görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan yemeği yapmak işlerinin yarım kalacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan tarlası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu koparmak hane içine ay doğacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada ısırgan toplamak gelir elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada köpek yavruları görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments