Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırgan otu koparmak

Rüyada ısırgan otu koparmak

Rüyada ısırgan otu koparmak bir anda yokluğa düşüleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ısırgan otu koparmak gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada ısırgan otu koparmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ilerleyemeyeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulur.

Rüyada ısırgan toplamak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada ısırgan köpek görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada ısırgan tarlası görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Rüyada ısırgan yemeği yapmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işarettir.

Rüyada yeşil ot yolmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments