Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırgan tarlası görmek

Rüyada ısırgan tarlası görmek

Rüyada ısırgan tarlası görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hasret ve özlem gidereceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ısırgan tarlası gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Rüyada ısırgan tarlası görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada ısırgan otu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu koparmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ısırgan yemeği yapmak işlerin hafifleyeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Rüyada ısırgan toplamak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, tövbe etmeden vefata, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısırgan köpek görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada sulu tarla görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments