Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek otlatmak

Rüyada eşek otlatmak

Rüyada eşek otlatmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, her zaman çok üzgün olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşek otlatmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada eşek otlatmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada eşeğe ot vermek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek köpek görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalettir.

Rüyada doğuran eşek görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada eşek ve katır görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Rüyada eşekle odun getirmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, de rahatının yerine geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü eşek arısı görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşeğin doğurduğunu görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments