Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ısırıldığını görmek

Rüyada köpek ısırıldığını görmek

Rüyada köpek ısırıldığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ısırıldığını gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada kurt köpeğinin ısırması görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada köpekbalığı ısırması görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada kara köpek ısırması görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını köpek ısırırken görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments